Handlekurv

Fra Oslo til Spydeberg

I 2019 fikk vi låne et gammelt bad som stod tomt på Greenhouse i det gamle Landbrukets Hus på Grønland. Rommet var bare 16 kvadratmeter, men det var nok til at vi fikk testet ut forskjellige sopper og substrater - og ikke minst kort vei til de mange restaurantene i Oslo.

Etter mange måneder på jakt etter egnede lokaler fant vi til slutt et gammelt vetrinærkontor på Hesle Gård i Spydeberg, hvor vi reiv ned alt og bygget opp vår nye lille soppfabrikk.

Vi gjør alt selv i produksjonen, fra sporer til ferdig sopp. Vi lager egne moderkulturer (mycel) på korn og vi lager substrat (vekstmedium) av ubehandlet treflis og biprodukter fra økologiske Holli Mølle, som ligger 5 minutter unna oss. Vi ønsker å bruke mest mulig lokalt og bruker kun naturlige og økologisk godkjente råvarer i vår produksjon

Ta gjerne kontakt med oss for mulige samarbeid.

Her er en fin artikkel om oss i Dagens Næringsliv (+)

Enda en fin artikkel i lokalavisen Smaalenene (+)